Kronobergshäktet

kronobergshäktet

Följ med in i Stockholms nya ”superhäkte”. Aftonbladets reporter synade Sveriges nyaste häkte. NYHETER 11 december Det här är stället man vill undvika. Till varje pris. Nu har det nya Kronobergshäktet, på Kungsholmen i Stockholm, invigts. – Välkommen hit, sa dom redan nere vid porten. 1 av 27 | Foto. Det nyrenoverade Kronobergshäktet på Kungsholmen har slagit upp dörrarna för allmänheten. För första gången visas cellerna och de intagnas miljöer upp – platser som vissa sitter på i upp till fyra år. Det sällsamma uppdraget är givet. Det är dags att sätta DN Stockholms Anton Säll i en cell. VÄGBESKRIVNING. Med bil: Bergsgatan 52, häktet är beläget jämte polishuset. Tåg/buss/tunnelbana: Från centralstationen tar det ca 10 minuter att gå till häktet. Tunnelbana från centralstation, ta tunnelbanan mot Akalla och Hjulsta, gärna första vagnen i färdriktningen, åk en station till Rådhuset och tag närmaste utgång.

Kronobergshäktet - var trilogin

Häkten i Sverige Byggnader på Kungsholmen. Sidan redigerades senast den 13 maj kl. Vid positivt beslut tillsänds den besökande information om hur besök går till, tider för dessa samt telefontider för besöksbokning. Men Niklas Bellström, ställföreträdande säkerhetsdirektör vid myndigheten, säger att man alltid gör en bedömning om en intagen kommer in till häktet med skador. Den intagne har utöver kriminalvårdare möjlighet att träffa präst, Röda Korset, sjuksköterska, läkare, uppsökare, psykolog och bibliotekarie. kronobergshäktet

I can not participate now in discussion - it is very occupied. I will return - I will necessarily express the opinion on this question.