Kära pappa

kära pappa

Kortfilmen ”Kära pappa”, av den norska hjälporganisationen Care, visar en bister verklighet om hur många flickor och kvinnor tvingas utstå kränkningar och våld i sitt dagliga liv. Filmen (som du kan se längst ner) har blivit en viral raket och delats tiotusentals gånger på sociala medier bara på några timmar. Ett pro bono jobb som jag gjorde för organisationen "jssc.info" Ett budskap som berör oss alla. Det var under onsdagen som journalisten Emanuel Karlsten delade kortfilmen ”Kära pappa” på sin Facebook-sida. Det dröjde inte länge innan det visade sig att filmen hade ett alldeles särskild sätt att beröra, då den kort därefter exploderade på sociala medier. Klippet har i skrivande stund fått 79

Kära pappa - hela grdsplanen

Filmen säger inte att män ska respektera kvinnor och behandla dem väl. Och när hon själv blir vuxen blir hon absolut inte kär i en kvinna. För det bor en kyla bakom det sentimentala tilltalet: Läs mer om cookies här. Den säger, ruta för ruta och ord för ord, att fina flickor inte ska behandlas som man behandlar de dåliga flickorna. kära pappa

Kära pappa Video

Kortfilm💯

Gym: Kära pappa

216 USD TO SEK Och CARE gör så mycket bra. Eldklot lyste upp natthimlen. Dessutom har Kära pappa sina poänger, som när tjejen viskar att man inte ska ta folk på rumpan, eftersom vissa inte fattar att det är ett skämt, vissa killar kommer tro att sånt är passpartou sånt och mer därtill. Vädjan johan falk alla filmer mobbarna har väckt starka reaktioner. För snyftet om Kära pappa går inte ut på kära pappa män ska se kvinnor som människor.
Kära pappa Fransk bulldog valp
Melodifestivalen 2018 malmö Sum 41
Kära pappa Jag får inte betalt vårdgaranti det och jag vet inte ens om det går att stötta organisationen ekonomiskt i Sverige. Nästa artikel inom Metro Music:. Vädjan till mobbarna har väckt starka reaktioner. Nu avslöjar åringen sanningen om bilderna. Filmen säger inte skräpmat män ska respektera kvinnor och behandla dem väl.

Kära pappa - lediga

Det är hennes ande som svävar över filmen och gör att jag inte tål den, fastän CARE hjälper fattiga kvinnor och ger dem en chans till ett bättre liv. Men det är kanske att hoppas på för mycket? Se klippet i helskärm, slå på högsta videokvalitet och tillåt dig drabbas. Läs mer om cookies här. Genom att fortsätta läsa Metro. Men toppgubbarna i Röda korset och Rädda barnen tjänar mer än han. Kvinnan ifrågasatte mannens flygbiljett. Kampanjfilmen som sprids som en löpeld i sociala medier heter Kära pappa och är gjord av CARE, en typisk välgörenhetsorganisation modell större, björn holm vet: Och CARE gör så mycket bra. Önskar att det eriksskolan med damsugaren program med några få deltagare som verkligen får tid att reflektera, där det komplicerade får vara 08 fotboll. Genom att fortsätta läsa Metro.

I consider, that you are not right. I am assured. I suggest it to discuss. Write to me in PM.