Begränsad synonym

begränsad synonym

Synonymer och motsatsord till begränsad. Synonymer: inskränkt, knapp, limiterad, måttlig Se fler synonymer, motsatsord och betydelser till begränsad. Se exempel på hur begränsad används. Synonymer till begränsad - begränsad synomym eller ett annat ord för begränsad och dess synonymer? jssc.info älskar begränsad synonymer och har många andra ord till begränsad! Begränsa, verb.. Böjningar: begränsa, begränsar, begränsade, begränsat, begränsa. Engelska: confine.

Begränsad synonym - chinese

Vid midnatt brann det fortfarande kraftigt och insatserna var koncentrerade på att försöka begränsa eldens spridning. Visa fler meningar Not: Vi har förstärkt Arktiska rådets arbete för att begränsa den globala och arktiska uppvärmningen och lyft frågan om hur sotutsläpp och andra kortlivade klimatpåverkande ämnen bidrar till uppvärmningen av Arktis och avsmältningen av is och snö. Visa fler meningar Not: Var med och bygg upp synonymordboken Är stenisk en synonym till kraftfull? Rolig men ganska begränsad och rätt klichemässig i sin fokusering på manlig vänskap. Föreslå nya synonymer Svensk Synonymordbok. Och kunde konstatera att företagen gav begränsad feedback. Det handlar bland annat om att begränsa tiden en president får sitta och om att öka parlamentets makt. Hur används ordet begränsa? Rolig men ganska begränsad och rätt klichemässig i sin fokusering på manlig vänskap. Eva funck fasta innebär kort golvslip att begränsa sitt ätande. begränsad synonym

Begränsad synonym - Lgger

De rapporter man skrivit har haft begränsad spridning och begränsat värde för dem som ändå läser. Hur används ordet begränsad? Föreslå en synonym eller ett motsatsord till begränsa. Föreslå en synonym eller ett motsatsord till begränsad. Periodisk fasta innebär kort sagt att begränsa sitt ätande. Sikten var begränsad på grund av moln och snöbyar när det norska Herculesplanet under en militärövning flög rakt in i en bergvägg i Kebnekaisemassivet.