Diamant värde

   nyheter skåne 1 Comments

diamant värde

Hur diamanter värderas. Diamanter. Att köpa en diamant är för de flesta en av de större enskilda investeringar man gör i livet, men vad är det som avgör värdet på diamanter och hur kan du se om en diamant är äkta? Det och mycket annat kommer vi förklara lite närmare för dig i följande avsnitt. För att avgöra värdet på en diamant eller annan ädelsten, så gäller det att vara insatt i vilka metoder som används för att avgöra kvalitet. För diamanter så brukar man tala om de fyra C:na vilket är ett begrepp från engelska där de fyra C:na står för Colour, Clarity, Cut och Carat. På svenska betyder det Färg, Klarhet, Slipning. I veckan kommer världens hittills dyraste diamant att säljas på auktion. Priset på en diamant beror på vikten (som mäts i karat), renheten, färgen och hur de är slipade. På engelska talas det om diamantens 4C Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.

Diamant värde Video

Showjumping

Diamant värde - beslutade

En diamant slipningsgrad är ett objektivt mått på en diamants ljusprestanda, eller vad vi vanligtvis tänker på som gnistan. Jag vill ha en briljant, absolut inte princess. Kanonbra med lite info. Ryktet om förbannelsen verkar härstamma från en rad artiklar om diamanten under tidigt tal. Ett diamantcertifikat är en oberoende kvalitetsbedömning från en tredje part angående de diamanter du köpt. Den gjordes senare om för kung George VI år

It is a pity, that I can not participate in discussion now. I do not own the necessary information. But with pleasure I will watch this theme.