Galgberget

galgberget

Galgberget sägs vara Europas enda bevarade medeltida avrättningsplats. En sida om Galgberget. Galgberget. Galgberget är platsen där historia och natur går hand i hand. Här lockar Friluftsmuseet Hallandsgården, utsiktstornet och ett flertal av promenadslingor många besökare varje år. Galgberget har fått sitt namn efter den ännu kvarvarande galgen vid vilken man i äldre tider avrättade brottslingar. Galgen består av en låg, cirkelformig stenmur från vilken tre pelare i sten reser sig. På pelarna har det vilat träbjälkar i vilka brottslingarna hängdes i rep och krokar. Man tror dock att avrättningsplatsen var i bruk.

Pb_user_ in nyheter skåne 21.12.2016

Göteborgsrape

göteborgsrape

Köp Göteborgs Rape billigt online | Välkomna in för Kampanjer & Erbjudande | Din kompetenta nätbutik med snabba leveranser. Buy Swedish snus, Classic Göteborgs Rapé snus with a different character. A mellow tobacco taste with distinct notes of lavender and juniper, along with hints of oak and citrus. Snus pouch with moderate volume. The white-pouch is dry on the surface for less drip. The pouch contains a moist snus which provides a. Göteborgs Rapé White Portion är en klassiker och en riktig storsäljare med sin distinkta smak. Fri frakt på allt snus - beställ här!

Pb_user_ in nyheter skåne 21.12.2016

Kåldockor

kåldockor

Hör av er om ni vet om några kåldockor Tack på förhand! Svar. Å de. är ju så söta. Jag var på ett dockmuseum för ett tag sedan och där hade de några stycken och jag hade nästa glömt hur gulliga de var och vilken hysteri det var kring dem, då på 80 talet. Tyvärr har jag ingen själv, men hoppas att du lyckas få tag i några. 2 stycken kåldockor, en pojke och en flicka. Komplett med tillhörande kläder och födelsebevis. Pojken har några färgstreck i ansiktet. Jag tycker inte det gör så mycket och jag har bara provat vatten för att ta bort det. - Kläder som passar till - en pyjamas, en regnhatt, en regnjacka och ett par stövlar. Minns ni kåldockorna på talet? Se hela inslaget här: jssc.info

Pb_user_ in nyheter skåne 22.12.2016

Takfläktar

takfläktar

Köp takfläktar med belysning online» Lampse ✓Kända varumärken ✓LED ✓Moderna & klassiska ✓Leverans: dagar ☎ Kostnadsfri rådgivning från fackpersonal. Takfläktar för sommar och vinter. Effektiva takfläktar som är tysta och enkla att använda. Perfekta fläktar som svalkar på varma sommarkvällar. Beställ takfläktar enkelt på nätet. Snabba leveranser Fraktfritt över kr Lampan störst på hembelysning! Fjärrkontroll Till Takfläktar Perfekt tillbehör till takfläktar från StarFan.

Pb_user_ in nyheter skåne 22.12.2016

Bokstöd ikea

bokstöd ikea

Med skrivbordstillbehör får du kontroll över röran på ett effektiv sätt. Det spelar ingen roll om det är barnens konstverk eller sladdar du förvarar. Någon snäll själ som möjligtvis har två sånahära liggandes hemma? Hör av dig till mig iså fall!. Här hittar du kontorsförvaring som hjälper dig hålla ordning på dina saker, från viktiga papper, dokumentär till gem, och du slipper röran på skrivbordet.

Pb_user_ in nyheter skåne 23.12.2016

Nya pengarna

nya pengarna

De äldre och kronorssedlarna och de äldre 1-, 2- och 5-kronorsmynten blev ogiltiga att betala med efter den 30 juni Det. De falska. Antalet påträffade förfalskade sedlar har minskat kraftigt, från 1 för fem år sedan till i fjor. Nya säkerhetsdetaljer försvårar falskmynteri. Läs mer:Så ser de nya pengarna ut. Mer information. Riksbankens hemsida. På hemsidan finns massor av matnyttigt material om sedel- och myntutbytet. Läs mer. Ladda hem app. Riksbanken har tagit fram en app som kallas “Kolla pengarna”. På ett enkelt sätt ger den dig full koll på Sveriges nya sedlar och mynt som introduceras med start Läs mer.

Pb_user_ in nyheter skåne 23.12.2016

Dressman xl

dressman xl

PRODUKTINFO. 6 månader öppet köp · Mix & match · Knappgaranti · Tvättsymboler · Skräddartjänster · Fibernas egenskaper · Storleksöversikt · Storleksöversikt 2XL - 9XL. JOBB. Jobb hos oss! BUTIKER. D+LJ butiker · Hitta butiker. Press. D+LJ. Mina sidor. Friends of Dressmann · Skapa en ny profil · Medlemsvillkor · Min. Dressmann XL erbjuder herrkläder i storlekarna 2XL-9XL och täcker klädbehovet för alla män. I sortimentet ingår konfektion- och fritidskläder, alltid i god kvalitet och till marknadsledande priser. Välkommen till oss på Dressmann XL Vi har kläder för stora män, hos oss finns storlekarna 2XL-9XL. Dressmann är Nordens största klädkedja inom herrkläder med hundra butiker. Dressmann XL har för avsikt att täcka det totala klädbehovet för alla kvalitets och prismedvetna män. Med ett stort urval av kläder till män i.

Pb_user_ in nyheter skåne 23.12.2016

Karlskrona karta

karlskrona karta

Blekinge. jssc.info, 2,4 MB. Karlshamn. jssc.info, 0,3 MB. jssc.info, 0,2 MB. jssc.info, 0,2 MB. Karlskrona. Karlskrona stadstrafik (tunnelbanekarta).pdf, 1 MB. Olofström. jssc.info, 0,5 MB. Ronneby. Bräkne jssc.info, 0,3 MB. jssc.info, 0,4 MB. Sölvesborg. jssc.info, 0,2 MB. jssc.info Historik. I augusti tillsattes en projektgrupp för att påbörja arbetet kring en arena i Karlskrona. Det första spadtaget togs de första dagarna i juni på Rosenholm. Anläggningen stod därefter klar i början av november Karlskrona har med denna anläggning fått tillgång till en stor arena till en relativt sett låg. Kartor över Sverige. Upptäck lokala företag, sök efter vänner och familj samt kolla tomtgränser, historiska flygfoton, cykelvägar m.m.

Pb_user_ in nyheter skåne 24.12.2016

Luftkonditionering test

luftkonditionering test

Vill du ha hjälp att välja rätt luftkonditionering. Vi tipsar om vad du ska tänka på. Självklart kan du även få hjälp av kunniga säljare. Söker du svalkande AC? Då har du kommit rätt! Vi har portabla modeller som passar alla behov, temperaturer och klimat. Har absolut ingen aning vart ja skulle lägga denna. Men jag är på jakt efter en klimatanläggning på hjul. Kollat på denna jssc.info?sk Luftkonditionering, vad ska man köpa?

Pb_user_ in nyheter skåne 24.12.2016

Potta som spelar musik

potta som spelar musik

Ville också ha en spelande potta först men tänkte om när en bekant som hade en sån berättade att barnet reste sig direkt den började spela. Fördelen är att vi kunde sätta henne där och leka, greja och direkt när hon kissa kunde man ju berömma henne eftersom att det hördes på musiken, vi behövde itne  dax för potta! - jssc.info Fisher price potta spelar musik från alla köp & sälj marknader i Sverige. Hitta billigaste Fisher price potta spelar musik hos AllaAnnonser. Om inte pottan är inhandlad så kan det ju vara en bra start. Nu för tiden finns det hur mycket pottor som helst – hemma hos oss står en rätt ordinär som i sig inte gör att pottbesöket blir särskilt spännande. Så behöver det ju verkligen inte vara. Nu finns det till och med pottor som spelar musik när det dimper.

Pb_user_ in nyheter skåne 25.12.2016